Een overzicht van onze taxi diensten

Met 1 telefoontje 0474/90.64.54 (Geert) of een online boeking via www.gegadrive.be bent u verzekerd van een zorgeloos en comfortabel taxi vervoer van en naar de regio Erpe-Mere, Aalst, Lede, Ninove, Affligem, Zottegem en Wetteren!

VIP & Business vervoer

Gegadrive is graag uw professioneel chauffeur bij uw verplaatsing naar afspraken, meetings, vergaderingen, zakendiners, hotels, lucht-havenvervoer, treinstation,…
 

Luchthavenvervoer

Stipt veilig en zorgeloos op uw bestemming. Vervoer naar alle binnenlandse- en buitenlandse luchthavens. U hoeft zelf niet te rijden na een lange vlucht of gedurende de nacht. 

Bovendien blijft uw wagen veilig thuis en niet op een onbewaakte parking. Luchthavenvervoer is een goedkoper alternatief voor langparkeren op of in de buurt van de luchthaven.

BOB Service

Geniet tevens ook van een zorgeloos avondje uit met onze Bob-service en u laat u rijden

Image

Eurostar & Thalys

Vertrekt u met de trein op vakantie maar ligt het trein station niet in de buurt? Geen probleem. Wij voeren u naar het gewenste treinstation en komen u ook met plezier ophalen.

Minibus tot 6 personen

U zal vervoerd worden in een stijlvolle wagen uitgerust met gps en airco zodat u reeds ontspannen naar of van uw reis kan rijden.

Bovendien beschikken we over een ruime kofferruimte voor al uw bagage. Wenst u een kinderzitje of neemt u speciale bagage mee (golftassen, duikmateriaal, skimateriaal,...) , geef ons dan vooraf een seintje.

 

Festival Service

We rijden u graag richting Sportpaleis Antwerpen, Ancienne Belgique of Vorst Nationaal. Verschillende tussenstops zijn uiteraard mogelijk; En dit alles met of zonder bubbels :)
image

Avondje voetbal binnenkort?

De Rode Duivels op de Heizel, een thuismatch van uw favoriete voetbalploeg. En dit allemaal zonder parkeerzorgen. Het kan allemaal.

Of toch liever een concert van uw favoriete artiest?

We rijden u en uw vriendinnen uiteraard ook graag richting Sportpaleis Antwerpen, Ancienne Belgique of Vorst Nationaal. Verschillende tussenstops zijn uiteraard mogelijk; En dit alles met of zonder bubbels :)
Image